Home Shri Mataji Ο Καρκίνος είναι ιάσιμος χωρίς φάρμακα – Η κρυφή γνώση

Ο Καρκίνος είναι ιάσιμος χωρίς φάρμακα – Η κρυφή γνώση

από Διαλογισμός
2469 θεάσεις

Ο καρκίνος είναι η δεύτερη αιτία θανάτου παγκοσμίως στις αναπτυγμένες χώρες

Τι είναι ο καρκίνος σύμφωνα με τους συμβατικούς ιατρούς:
Χαρακτηριστικό του καρκίνου είναι ο ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός των κυττάρων. Σε αντίθεση με τα φυσιολογικά κύτταρα στο σώμα μας, τα οποία αυξάνονται, διαιρούνται και πεθαίνουν με έναν αυστηρά ελεγχόμενο τρόπο, τα καρκινικά κύτταρα συνεχίζουν να διαιρούνται ανεξέλεγκτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μάζας κυττάρων, που ονομάζεται όγκος. Οι όγκοι μπορεί να είναι καλοήθεις ή κακοήθεις

Κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου ακούμε: ραγδαία αύξηση των περιστατικών

Τα στοιχεία προκαλούν σοκ όταν συνειδητοποιεί κάποιος ότι οι αριθμοί που αυξάνονται ραγδαία αντιστοιχούν σε ανθρώπους που νοσούν από κάποια μορφή νεοπλασίας. Το 2016 τα νέα περιστατικά καρκίνου παγκοσμίως ήταν 14 εκατομμύρια. Το 2030, σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου, εκτιμάται ότι θα έχουν φτάσει τα 22 εκατομμύρια.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου έχει ως σύνθημα «Μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο». Το 2015, 8.8 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχασαν τη ζωή τους από νεοπλασία. Υπολογίζεται ότι οι θάνατοι από καρκίνο το 2030 θα έχουν αγγίξει τα 13 εκατομμύρια.

Αυτά τα τρομακτικά στοιχεία παρουσιάζει ο ΠΟΥ ο οποίος μαζί με την παγκόσμια ιατρική κοινότητα κάνει λόγο για ‘πρόβλεψη’ και έγκαιρη διάγνωση. Πρόβλεψη ωστόσο που έρχεται και πάλι μέσω πολλαπλών ιατρικών εξετάσεων ή ακόμα και της ίδιας της αφαίρεσης οργάνων, όπως προπαγάνδισε ο πρέσβειρα του ΟΗΕ, Αντελίνα Τζολί, και όχι απαλείφοντας τις αιτίες που τον προκαλούν. Στις ανεπτυγμένες χώρες, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο κάπνισμα, λαμβάνονται συνεχώς αντικαπνιστικά μέτρα, το ποσοστό των καπνιστών συνεχώς μειώνεται, ωστόσο των κρουσμάτων καρκίνου ολοένα ανεβαίνει.

Ο ΠΟΥ συνιστά τη μη κατανάλωση κόκκινου κρέατος, αλλαντικών και άλλων επεξεργασμένων τροφών, αλλά ποτέ δεν γίνεται μια σοβαρή έρευνα και αναφορά στα χημικά στο νερό, τον αέρα και τις τροφές, αλλά και τα επίπεδα ακτινοβολίας λόγω της αύξησης της ασύρματης τεχνολογίας (wifi, smart meters, τηλέφωνα, κομπιούτερ κ.λ.π.) και φυσικά των κινητών.

Για το κατά πόσο είναι βλαβερά τα χημικά και η ακτινοβολία και τα ασφαλή τους όρια, αυτά συνεχώς διερευνώνται, πολλάκις μειώνονται, σε άλλες περιπτώσεις, όπως τα μεταλλαγμένα, προωθούνται και η συνήθης διαπίστωση είναι ότι… δεν έχει ‘διαπιστωθεί’ ακόμα σχέση της τάδε ύποπτης πηγής με τον καρκίνο! Προφανώς, τα λόμπις των μεγάλων εταιρειών κάνουν καλά τη δουλειά τους…

Και φτάνουμε στις θεραπείες, τις επώδυνες για ασθενείς και οικείους, στη ‘μάχη’ κατά του καρκίνου που ‘είναι δαπανηρή’ για τα κράτη, επικερδής όμως για το ιατρικό και φαρμακευτικό σύστημα. «Ο καρκίνος δεν ξορκίζεται, αλλά αντιμετωπίζεται», δήλωσε ο Ευάγγελος Φιλόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Και όμως… ο καρκίνος ξορκίζεται!

“Ο καρκίνος είναι ιάσιμος”, δήλωσε η Shri Mataji το 2002

“Ο καρκίνος είναι ιάσιμος”, δήλωσε η Shri Mataji το 2002 μιλώντας σε Ινδούς γιατρούς, στο Νέο Δελχί. Μετά από αυτή τη συνεδρία ξεκίνησε και η αργή δολοφονία της…

Ηέλλειψη του στοιχείου της αθωότητας και η ανισορροπία του λεπτού νευρικού συστήματος, είναι η κύρια πηγή του καρκίνου, λέει η ​Shri Mataji.

​Shri Mataji Nirmala Devi

Διαβάστε το βιογραφικό της

H Dr. Shri Nirmala Srivastava (το γένος Nirmala Salve ) γνωστή ως Shri Mataji Nirmala Devi, ήταν η ιδρύτρια της Sahaja Yoga, μια τεχνική διαλογισμού. Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1923 στην Chindwara της lνδίας σε μια χριστιανική οικογένεια. Πέθανε πρόσφατα, 23 Φεβρουαρίου του 2011, στην Ιταλία.

Οι πνευματικές της ικανότητες εκδηλώθηκαν από πολύ νωρίς. Ως παιδί, έζησε με τους γονείς της στο άσραμ του Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος έχοντας αναγνωρίσει την πνευματικότητα και τη σοφία της, της είχε αναθέσει να γράφει τις προσευχές για τον πρωινό διαλογισμό. Την αγαπούσε και την συμβουλεύονταν παρά τη νεαρή της ηλικία.

Όπως και όλη της η οικογένεια, έλαβε ενεργά μέρος στον αγώνα για την απελευθέρωση της Ινδίας και υπήρξε μια από τις αρχηγούς του φοιτητικού κινήματος. Κατά την απελευθέρωση ο πατέρας της ήταν το πρώτο χριστιανικό μέλος που εκλέχθηκε από το Κογκρέσο της Ινδικής Ένωσης.

Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λαχώρη. Παντρεύτηκε τον Chandrika Prasad Srivastava, ο οποίος κατείχε για 16 χρόνια τη θέση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τα ναυτιλιακά θέματα. Απέκτησαν μαζί δύο κόρες.

​Από το 1970, η Shri Mataji ταξίδευε ακούραστα σε όλο τον κόσμο για να διαδώσει τη Sahaja Yoga. Αφορμή για την απόφαση της να διδάξει διαλογισμό δίνοντας αυτοπραγμάτωση, ήταν η επίσκεψη σε ένα άσραμ ενός ψευτογκουρού, όπου είδε την εκμετάλλευση και κακοποίηση των οπαδών του, (του Rajneesh, αργότερα γνωστός ως Osho).

Ο Αμερικανός φιλόσοφος και συγγραφέας αυτοβοήθειας, Wayne Dyer, συνοψίζει το μήνυμα Shri Mataji ως εξής:

  • Συνδεθείτε με τη δύναμη που σας δημιούργησε για να γνωρίσετε το νόημα της ζωής.
  • Είστε πέρα ​​από αυτό το σώμα και το μυαλό -η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι είστε το Πνεύμα.
  • Ο άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει το πνεύμα να γνωρίζει την αλήθεια.
  • Ο διαλογισμός είναι ο μόνος τρόπος για να την εξέλιξη. Η αύξηση της αντιληπτικότητας επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία της συνείδησης χωρίς σκέψη

Μιλώντας στο πιο εξειδικευμένο, άρα και δύσκολο ακροατήριο, τους γιατρούς, έχοντας η ίδια και ιατρικές γνώσεις εκτός από τα πνευματικά της χαρίσματα, η Ινδή Μητέρα έκανε μια σύντομη ανάλυση των δυο βασικών κατηγοριών ασθενειών βάσει του λεπτού νευρικού συστήματος του ανθρώπου: Αυτές που αφορούν στο δεξί κανάλι και αυτές του αριστερού.

Θα σας σοκάρω, λέει η ​Shri Mataji με αυτό που θα σας πω, αλλά στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι που είναι μονίμως στο αριστερό κανάλι, είναι κατά κάποιο τρόπο ‘κυριευμένοι’ από κάποιο νεκρό πνεύμα. Μπορεί εσείς να μην πιστεύετε σε αυτό, αλλά έτσι είναι.

​Μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε άτομο που είναι σε βαθιά θλίψη ή για κάποιο λόγο ξεφεύγει για καιρό στο αριστερό κανάλι. Επίσης υπάρχουν κι άλλες αιτίες που μπορεί να αποδυναμώσουν το αριστερό κανάλι (θρησκείες και τεχνικές με νεκρά πνεύματα, ανορθόδοξες πρακτικές διαλογισμού με σεξ, υπερβολική προσοχή/πρακτική στο σεξ που αποδυναμώνει το Μουλαντάρα τσάκρα, το πρώτο τσάκρα που είναι και η αθωότητα)

Χωρίς αυτή τη Γνώση, δεν μπορείτε να θεραπεύσετε αυτές τις αρρώστιες, όπως είναι ο καρκίνος, το AIDS, η επιληψία και πολλές άλλες. Μπορείτε να τις διαγνώσετε, αλλά δεν μπορείτε να τις θεραπεύσετε.

Η Shri Mataji τους εξήγησε ότι για να κατανοήσουν αυτές τις ασθένειες, θα πρέπει πρώτα απ’όλα οι ίδιοι να λάβουν την αυτοπραγμάτωση τους και να συνδεθούν με τη Θεία Ενέργεια. Τότε θα μπορείτε και να κατανοείτε καλύτερα τις επιπλοκές ενός ασθενούς στο αριστερό του κανάλι, αλλά και να τις θεραπεύετε.

​Θεραπείες τέτοιων ασθενειών ήδη έχουν γίνει με επιτυχία από και σε οπαδούς της Sahaja Yoga, από γιατρούς αλλά και απλά μέλη της οργάνωσης, προς μεγάλη έκπληξη των συμβατικών ιατρών που είδαν τους ασθενείς τους στους οποίους είχαν δώσει ελάχιστο χρόνο ζωής να αναρρώνουν πλήρως!

Η Shri Mataji κάλεσε τους γιατρούς να τους δείξει πως μπορούν να κατακτήσουν αυτή τη Γνώση και εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει νοσοκομεία στην Ινδία όπου οι ασθενείς -ειδικά οι φτωχοί- θα πληρώνουν μόνο το φαγητό τους για να νοσηλεύονται, αφού έτσι κι αλλιώς για τη θεραπεία δεν απαιτούνται φαρμακευτικά έξοδα.

​Το μόνο “αρνητικό” που έχει η Sahaja Yoga, είπε στους γιατρούς, είναι ότι από αυτήν… δεν μπορείτε να βγάλετε χρήματα… Γι’ αυτό και κάλεσε όσους γιατρούς θέλουν να προσφέρουν με κάποιο ελάχιστο μισθό ή είναι συνταξιούχοι, βλέποντας το έργο περισσότερο ως προσφορά, παρά ως μια νέα κλινική πλουτισμού.

Μετά τη διάλεξη της Shri Mataji άρχισε και η αργή δολοφονία της με φάρμακα

Το να πεθάνει κανείς σε ηλικία 87 ετών ίσως για ένα απλό άτομο να θεωρείται φυσιολογικό. Για όσους όμως γνώριζαν πραγματικά τη Shri Mataji Nirmala Devi, ο θάνατος αυτός είναι τόσο πρόωρος όσο ενός 50άρη. Γνωρίζοντας τις πνευματικές δυνάμεις της και ικανότητες της, μοιάζει εντελώς αφύσικο και περίεργο.

Τα περί κλονισμένης υγείας της είχαν ήδη ξεκινήσει να ακούγονται και πριν τη διάλεξη. Η πνευματική Μητέρα είχε ήδη μπει στο στόχαστρο αφού εξαπλώνοντας την μέθοδο της, είχε καταφέρει να δημιουργήσει παγκόσμια πολλές και μεγάλες κοινότητες υγειών ανθρώπων που ζούσαν μεν μέσα στο σύστημα και εργάζονταν κανονικά όπως όλος ο άλλος κόσμος (αυτή ήταν και η επιθυμία της και όχι ο μοναχισμός και ο κολεκτιβισμός), αλλά με τους δικούς τους κανόνες. Ήταν τέλειοι οικογενειάρχες, δεν πήγαιναν σε μπαρ και περίεργα κέντρα διασκέδασης, δεν κατανάλωναν ποτά, τσιγάρα, κακές τροφές, δεν ήταν γενικά καταναλωτές αφού δεν τους ενδιέφεραν τόσο τα υλικά αγαθά αλλά η πνευματική εξέλιξη, δεν έβλεπαν βρόμικες ταινίες ή τα σκουπίδια του Χόλιγουντ και της τηλεόρασης και δεν ήταν οι καλύτεροι πελάτες των φαρμακευτικών εταιριών, αφού σπάνια αρρώσταιναν λόγο της πρακτικής του διαλογισμού και των τεχνικών καθαρισμού.

Αλλά πάνω απ’ όλα, αυτή η παγκόσμια κοινότητα δύσκολα μπορούσε να χειραγωγηθεί λόγω της αφύπνισης της και της έντονης ενσυναίσθησης των μελών της. Κάτι, λοιπόν, έπρεπε να γίνει και η ‘φόρα’ προς τα πάνω να ανακοπεί.

Ο σύζυγος της που είχε πια πάρει σύνταξη ανέλαβε αυτό το ρόλο. Μαζί με κάποια υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης άρχισαν να χορηγούν στη Shri Mataji φάρμακα με το ζόρι, ακατάλληλα για την ηλικία της όπως αναφερόταν ξεκάθαρα στις παρενέργειες και να την πηγαίνουν σε νοσοκομεία παρά τη θέληση της.

Η ιδιόχειρη επιστολή της Shri Mataji που απαγορεύει στον άντρα της να την πηγαίνει στα νοσοκομεία και οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα στο σώμα της

Κατόπιν δικής της διαμαρτυρίας για ένα διάστημα σταμάτησαν για να ξεκινήσουν και πάλι δριμύτεροι μετά την περίφημη αυτή διάλεξη που ήταν και το κερασάκι στην όλη τούρτα.

Όταν η Shri Mataji πέθανε στις 23 Φεβρουαρίου του 2011, η οργάνωση πέρασε μεγάλη κρίση από την οποία και ποτέ δεν βγήκε πραγματικά. Η διοίκηση που ανέλαβε τα ινία της κατάφερε με διάφορους τρόπους να τη διασπάσει, να τη διχάσει, να απομονώσει πολύ καλό κόσμο που αναγκάστηκε και να αποχωρήσει. Όσοι τόλμησαν να μιλήσουν για την καθαρή δολοφονία της εκ μέρους του συζύγου της, ανθρώπου του ΟΗΕ, εκδιώχθηκαν κακήν κακώς, μαζί και ο Ιταλός γιόγκι Γκουίντο, το επί πολλών δεκαετιών δεξί χέρι της Shri Mataji που την συνόδευε παντού και πάντα.

Ωστόσο εκείνος κατάφερε κι έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ελάχιστα από τα όσα τρομερά είχαν παιχτεί σε βάρος της υγείας της κι ένα από αυτά ήταν μια ιδιόχειρη επιστολή της που απαγόρευε στον άντρα της να κάνει κουμάντο το σώμα της.

Χωρίς φάρμακα, χωρίς μαντζούνια, ο καρκίνος, όπως και πολλές άλλες ψυχοσωματικές αρρώστιες, θεραπεύεται εν ολίγοις με Φως. Όχι της ακτινοβολίας που μαζί σκοτώνει και τα υγιή κύτταρα, ούτε χημειοθεραπείες. Καθαρό Πνευματικό Φως. 

Όσο εύκολο είναι, άλλο τόσο και δύσκολο από την άποψη ότι ο ασθενής πρέπει πρώτα να είναι συνδεδεμένος με το Πνεύμα, την Θεία Ενέργεια, καθαρό περιβάλλον και συμπαράσταση από αφυπνισμένα υγιή άτομα που θα εφαρμόσουν πάνω του τις διάφορες τεχνικές.  

Η καλύτερη πρόβλεψη είναι ένας όσο το δυνατόν υγιεινός τρόπος ζωής, μια ισορροπημένη διατροφή, διαλογισμός, αλλά πάνω απ’ όλα μια νταρμική στάση ζωής – πνευματικός καθημερινός τρόπος διαβίωσης. 

Η πνευματικότητα στην καθημερινή ζωή μας δίνει καλύτερη ψυχική υγεία και η καθαρότητα του βασικού τσάκρα, του Μουλαντάρα, που είναι οι ρίζες του ανθρώπινου σώματος, προσφέρουν δύναμη στο ανοσοποιητικό.

Όπως αν χαλάσουν οι ρίζες ενός δέντρου, το δέντρο πεθαίνει, έτσι κι όταν χαθεί η καθαρότητα και αθωότητα του Μουλαντάρα τσάκρα, που στο δυτικό κόσμο βάλλεται από παντού, η πόρτα για να μπουν πολλά δεινά είναι ορθάνοιχτη…

Jai Shri Mataji κι ευχαριστούμε για την αγάπη, την προσφορά και την κληρονομιά που έδωσες με τόση αυταπάρνηση στην Ανθρωπότητα…

Παρακολουθήστε το βίντεο με όλη τη διάλεξη της στους Ινδούς γιατρούς, το 2002, στο Νέο Δελχί:

© Διαλογισμός 

Δείτε ακόμα